About me

Jag är en 40+ -årig pappa som har åsikter som alla andra men jag säger precis vad jag tycker och är i allmänhet riktigt politiskt inkorrekt.

I mitt förflutna så är jag en sjukt duktig gitarrist, fd internationell tävlingsskytt i English Sporting & fitasc (lerduveskytte), jägare sedan unga år, självhushållare, höginkomsttagare, expert inom telecom och mjukvarutveckling med tyngd på kvalitet och testbarhet och är 100% LEAN till vardags. Är även riktigt duktig på att laga mat från råvaror och förutom de djur jag föder upp och slaktar samt skjuter på jakt så odlar jag mina egna grönsaker också. Har även kennel med mina underbara hundar!!!

Har två autistiska barn som går i vanlig skola vilket innebär att jag måste detaljstyra skola, kommun och landsting så de gör rätt men de känner mig vid det här laget och har insett att det är bättre att stå bakom mig i stället för framför! Är expert på Lego, Minecraft, Angry Birds och alla andra saker som ungarna snöar in på…

Är sjukt irriterad på svensk politik och det blev inte bättre av att ha levt utomlands i drygt 10 år och få en pungspark av den röd-lila sörjan när jag kom hem igen… Här har jag gott om åsikter!

Bor i det härliga, blåsiga blöta och leriga Skåne i dag på en gammal gård som jag föll för när jag åkte förbi den en dag.

Har i dagsläget lite olika sorters höns, katt och två hundar av rasen Engelsk Springer Spaniel.

Tittar på ofantligt mycket film på min fritid men TV har vi valt bort sen flera år tillbaka – och vi saknar det inte!

Ja just det, jag är även ganska egoistisk och skiter fullständigt i om jag trampar på någon när det gäller min familj eller mina närmaste men det ser jag som en av mina styrkor och inte en svaghet!

%d bloggers like this: