My apps

Här är en lista över mina appar jag har utvecklat till Android. (ok, lista är väl att ta i eftersom jag bara har släppt en av mina appar publikt än men wtf som man säger…)

Tim(mer) Stock™ BETA

Tim(mer) Stock™ BETA

Tim(mer) Stock™ BETA är en Android variant på den klassiska Timstocken.
Denna app är en applikation för Android i syfte att vara ett hjälpmedel att visualisera tid samt koppla tiden till aktivitet och färg.

Detta är endast en BETA version i syfte att testa funktionaliteten innan den slutförs och levereras till användarna och den kommer att uppdateras ofta.

Applikationen är enbart på Svenska i denna version men kommer i flera språk när behov uppstår.

Volymkontroll är ej implementerad i dagsläget.

För mer information eller för att registrera en bugg, gå till http://politisktinkorrektpappa.wordpress.com

Här hittar ni appen: https://market.android.com/details?id=se.arrendegarden.tools.timstock

För buggar eller förbättringsförslag så kan ni lämna en kommentar här.

Applikationen är utvecklad för Android-8 (Android 2.2) och kan med andra ord installeras på i princip alla Android telefoner som finns ute i stugorna, inklusive de gamla som ligger i byrålådorna.

Butler (projektnamn)

Message

Såg ett behov av en applikation som kunde tala om för grabbarna ett par minuter innan de skulle påbörja en ny aktivitet VAD de skulle göra och VART de skulle befinna sig.

Insåg direkt att Google Calender skulle vara motorn bakom det hela men de klienter som i dag finns är på tok för stora och de har inte stöd för de färger som jag vill använda. Jag utvecklar en ny klient till Google Calendar med andra ord som använder standardfärgerna som alla hjälpmedel har samt att den har ett specifikt UI som gör det lättare för individen att förstå vad han/hon skall göra enbart genom att se vilken färg det är på aktiviteten/lektionen.

Applikationen har även en talsyntes som kan tala om vad som meddelas.

Projektet är i en tidig Alpha fas och har i dag inget planerat datum för leverans men jag måste ha klart den innan höstterminen börjar så där har ni en fingervisning.

Applikationen är utvecklad för Android-15 (Android 4.0.3 – Ice Cream Sandwich) och nyttjar alla nya API:er från Google för att göra den så systemvänlig som möjligt och smärtfri att köra på andra telefoner än de som Sony tillverkar. (Världens bästa telefoner för övrigt!!! 😉 )