Lego Harry jävla Potter…

Inhandlade senaste Harry Potter spelet till en av grabbarna i går eftersom han inte hade det… (han har ALLA andra Lego spel som är släppta sedan han föddes eller någonting i den stilen…)

Harry Potter

Så varför denna bittra underton undrar kanske ni?

Jo, jag installerade spelet på hans dator i samma veva som jag tryckte i ytterligare 2 GB minne så att Minecraft inte skulle hacka så mycket på hans något gamla arvedator. Minnet funkade felfritt och installationen gick bra och inom kort så satt han klistrad vid datorn som i trans och plöjde igenom bana efter bana i syfte med att få 100% av alla detaljerna i storyn.

Efter många timmars spelande så crashade spelet, vilket är normen för ett Lego spel producerat av TT games, och nu skulle snart dramat börja…

Han kunde inte ladda sitt sparade spel!

För oss andra så skulle vi svära och fräsa en stund men icke för ett autistiskt barn som ser världen på ett svart/vitt sätt.

Efter några timmars felsökning, vilket inkluderade en debugger, så inser jag att spelet är så jävla uselt utvecklat att det inte kommer att funka ordentligt på hans dator eftersom jag inte har gett honom fullständiga rättigheter… (har installerat om hans dator på tok för många gånger…) Det jag upptäckte var att de har tänkt på att många barn har begränsade användare på sina datorer men bara implementerat detta i Windows 7 :/

Så, antingen får jag modda hans installation i morgon bitti eller patcha spelet själv för han har proklamerat att han minsann skall spela Harry Potter 2 i morgon bitti när han vaknar – och det kommer jag inte undan.

 

Harry jävla Potter, det är min enda kommentar just nu och nu har jag snott skivan för nu skall jag spela skiten! 😀

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

4 Comments

 1. Riktigt kass.. Hoppas du får rätt på det för grabbens skull!
  Kul blogg – här kommer jag att kika in igen!

  GO get’em!

  Post a Reply
 2. Har fått en idé nu på morgonen och nu skall vi se om jag inte kan få liv i skiten…

  …to be continued!
  (annars blir det mer värme i huset när jag slänger i spelhelvetet i vedpannan!)

  Post a Reply
 3. Hittade en bug i ett Windows API för parental control!
  Nu funkar spelet och jag har lyckats återställa spelet som han spelade i går så nu kan han fortsätta på sin progress.

  Kommentaren jag fick var -“Pappa, du är så duktig!”

  Lite tårögd blir man allt när de talar om sina känslor för en – speciellt när de bara för två år sedan inte alls kunde uttrycka sig med vare sig tal eller känslor! <3
  Nu firar jag med en kopp kaffe och funderar på att fylla på i vedpannan…

  Post a Reply
 4. Duktig pappa! Få ord kan göra en SÅÅÅ glad!
  Du får fylla vedpannan med nåt annat 😉

  Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: