Apoteket – var god dröj…

Apoteket

Nu måste jag klaga igen…
Skulle till apoteket i går i sedvanlig ordning och hämta mina värktabletter för min trasiga och onda rygg och med mig hade jag också grabbarna eftersom jag inte kunde göra detta innan skolhämtningen.
Vi anlände till apoteket 16:34 och precis som vanligt var det överfullt…

Tog snällt min kölapp och hade 29 nummer framför mig… Inte helt ovanligt om jag skall vara ärlig. (det är mer praxis än otur)

De hade tre apotekare som var i gång (och det är ovanligt många skall ni veta!) och då borde det inte ta så långt tid tycker man… NOT!

Är det någonting de inte har koll på så är det kundservice och termen “Business minded”! Hur i helvete kan man sitta och snacka skit med kunderna när det står 30 pers i kö, och som bara växer och växer?
Jag ger fan i om det är en social upplevelse när jag skall till apoteket, jag vill ha mina mediciner och sedan ut därifrån lika snabbt som jag kom in. Vill jag vara social så går jag på café eller liknande…

Mitt upp i denna misären så kommer det en fråga från sidan till en av apotekarna och då glömmer han bort att han precis har tryckt fram en ny kund och går helt enkelt och tar detta i stället. Den stackars tjejen fick snällt stå där i 22 minuter innan han kom på sin klantighet (jag klockade honom) och när han väl gjorde det hade han inte ens vett att be om ursäkt till henne!

När det äntligen var min tur, och ungarna var vid bristningsgränsen redan efter 5 minuter, så tog han otroligt lång tid på sig att hämta mina mediciner och att langa över dem. Fan, lite tempo om jag får be! (flera av kunderna, och många var gamla, gav upp och lämnade apoteket)

Nu borde jag vara glad tycker ni som efter 55 jävla minuter äntligen fick mina värktabletter… Nej för nu skulle jag ställa mig i kön till kassan så jag kunde betala också…
Där står en tant som är allt annat än intresserad av effektivitet bakom kassan och varje person som kommer fram vill hon prata med samt visa alla andra alternativ till de receptfria piller de har plockat med sig… AAAAARRRRGGHHH!!!!!!!!

Medans jag står i kön så pratar jag med några andra kunder, som var precis lika förbannade som jag, och jag såg till att personalen hörde vårt samtal men det gav totalt noll effekt!

Vi har för någon månad sen fått ett nytt privat apotek på andra sidan gatan i Sjöbo och de fick denna dagen minst två nya permanenta kunder – den saken är solklar! Har varit där en gång innan när mitt apotek hade slut på en av mina mediciner och de har en harmoniskt känsla där inne samtidigt som deras service var snabb och professionell!

Apoteken Ängeln i Sjöbo, skärpning!!!

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

1 Comment

  1. Svårt att ändra ett beteende, har man varit solo i branschen i hur länge som helst så kanske inte just service mind är ett ledord, vet inte om jag hade väntat så länge som du gjorde, jag hade nog begärt att få träffa chefen och sagt mitt om stället!

    Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.