Pappa lade sig i elevbråk på skola

Saxat ur Ystads Allehanda nu på morgonen

En pappa till en elev på en skola i Dalsland misstänks för misshandel och olaga hot sedan han tagit sig till skolan för att skydda sin egen son från två andra elever, uppger P 4 Väst.

De tre pojkarna kom i bråk och den yngste av dem ringde sin pappa.

– Ett visst handgemäng uppstod. Ingen blev svårt skadad eller förd till sjukhus, men det är illa nog att en förälder biträder barn i bråk, säger Ulla Brehm, polisen presstalesman i Västra Götaland, till TT.

Men vart var personalen? Lärare? Rektor???

Den dagen ett av mina barn ringer mig och ber om hjälp när två äldre killar skall slå dem så sitter jag absolut direkt i bilen och åker dit och avbryter det hela! Det samma om det gäller någon av deras kompisar!

Vad skulle han ha gjort då? Sagt åt sin son att bita ihop och låda de andra två få puckla på honom tills någon ur personalen ingrep? De var ju tydligen inte där…

Har inga ingående detaljer om just denna händelsen men går det så långt att de ringer en förälder så har skolan sanneligen misslyckats!

 

Menvafan…

Hoppas han stämmer skolan för att de inte lyckades ge barnen det skydd de skall ha rätt till i skolan! Visst fan är det en del smågruff i skolan men när man behöver ringa ens pappa så har det gått för långt!

 

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.