Cucumber på Android. Del 5 – foo=bar!

eclipse

Aaaaaarrgghhh!!!

Har allt fungerande på en dator, dvs Eclipse med maven och källkoden i min workspace. Kompilerar och paketerar utan varningar och nu vill jag flytta hela rasket till en annan dator och det borde ju inte vara några problem tycker man… eller?

Försök 1: Kopiera hela workspace till en annan dator och köra clean; maven clean; maven install

Nop! Trasiga dependencies och den hittar inga imports.

Försök 2: Exportera alla projekten med Eclipse och sen importera…

Nop! Trasiga dependencies och den hittar inga imports.

Assåvafan???

Att enbart maven skulle jävlas eller att jag tappade referenser till jar och source kan jag acceptera men inte allt på en gång!

Skall börja om med en clean install av Eclipse och ADT/ADK och bygga upp allt från blankt papper igen tror jag för nu litar jag inte på prylarna längre och det är så många referenser till både jarfiler och pomfiler att jag har tappat läget :/

Skulle ha hållt mig med vi som editor och ant som byggscript som jag hade från början – då hade jag sluppit den här skiten men jag skulle ju testa att köra allt i Eclipse, som jag för övrigt inte är någon direkt expert på, och nu har något fel blivit trasigt.

Riktiga män tar inte backup – de gör om skiten igen…

Ja, jag har det ju fullt fungerande på en dator men vad gör det när det inte är portabelt?

Detta tar tid från att skriva min nya BostonGurka driver och skapar irritation helt klart!

EOF

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

1 Comment

  1. Problem solved!

    Har en proxy som tydligen inte gillar maven av någon anledning… :/

    Nu snurrar det som det skall igen och jag kan pusta ut och fortsätta jobba med BostonGurka! 🙂

    Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.