Lundabo planerade att döda dagisbarn

Saxat från Ystads Allehanda

Den 23-årige mannen tänkte döda ett barn på en förskola i Lund men avslöjade mordplanerna på internetsajten Flashback. Nu är han anhållen i Lund misstänkt för förberedelse till mord.

Man skriver också detta

– Mannen säger att han via olika myndigheter försökt att bli tvångsomhändertagen, men inte lyckats, säger kriminalkommissarie Stephan Söderholm till TT.

Enligt honom var hoten om att döda ett barn hans sista utväg.

Utan att gå in på hemskheterna som man som förälder känner, ja inte fan behöver man vara förälder för att känna avsky av den texten heller, så tyder det på ett större problem inom vuxenhabiliteringen och vår psykvård!

Kommer det in en person som är så trasig som denna mannen så får man fan lyssna och agera!

Ni kan inte gå efter statistik och budgetar när ni skall vårda folk inom denna kategorin. Tänk om han hade slufört sitt mål för att få bli omhändertagen? Vem tar på sig det ansvaret???

Skäms era jävla rövhål och visa lite yrkesstolthet och ge den vård som vissa behöver! Man kan inte planera mentalvården som man planerar en ortopedavdelning – visste ni inte det så bjuder jag på den felande länken i er process utan konsultarvode!

Fan vad många föräldrar i Lund som måste må skit nu när de tänker på att deras barn hade kunnat blivit 23-åringens verktyg för att få vård 🙁

Den dagen mina grabbar övergår till vuxenhabiliteringen så skall de minsann få sig ett uppvaknande som heter duga! Jag sitter inte på röven och får jag inte gehör för mina krav kör jag helt sonika över folk! (inte på parkeringen då men ni förstår metaforen 😉 )

Lunds Landsting och Kommun – AGERA!!!

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.