Strattera – nya piller för en liten kille…

Strattera 25mg

Då var det dags att byta medicin på grabben.

Han har inte reagerat speciellt bra på Concerta och vi misstänker att boven i dramat är den centralstimulerande substansen.

Många barn med ADHD kan uppfattas som stökiga och bråkiga och här spelar tydligen de centralstimulerande substanserna in men när man har en solstråle till barn som nu har fått de tråkiga egenskaperna så är det ett jävligt högt pris att betala för att få ordning på signalsubstanserna i hjärnan…

Nu skall vi då prova Strattera i stället och till skillnad mot Concerta som verkar direkt så tar Strattera 2-3 veckor på sig innan det har byggts upp tillräckligt med substans i kroppen för att det skall funka.

Det kommer att bli mer komplicerat helt klart och man får fundera på vad som är vad framöver!

Vidare är det inte många i Sverige som äter Strattera så man har inget att fråga heller…

To be continued…

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

2 Comments

  1. Jodå! Jag gör. Jag äter både concerta, strattera och ritalin. Dessutom så har jag ätit strattera längre än vad jag ätit concerta. 🙂 Dock så måste jag bara påpeka att min läkare har sagt att den fullgoda effekten kommer först efter 8 veckor. 🙁

    Sedan måste jag fråga vilken dos din lille kille ligger på? När jag började på strattera så hade jag den absolut lägsta dosen i tre månader vilket funkade väldigt bra för mig. Men jag vet att alla kan inte ha lika god tur..

    för närvarande ligger jag på: concerta 54 mg, strattera 40 mg och ritalin 10 mg.

    Jag höjde strattera rätt nyligen för att jag fick rena adhdutbrott som fick mig alldeles borttappad i huvudet i flera dagar om jag hade otur..

    Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.