Workingwess Brilliant Supernova – 2 år i dag!

Nova

I dag fyller min lilla knasluva 2 år!

Somliga säger att spaniels blir vuxna efter 2 års ålder men det gäller inte denna damen… Det är det största energiknippet som någonsin föds, till och med värre än Ellen som liten, och att hon är en stötande apportör har hon aldrig fattat! 😀

Nova är min primära slaskhund och det menar jag i allra bästa bemärkelse! Hon driver klockrent och har sök på över 500 meter men stannar klockrent även när hon driver om man blåser i pipan. Inte alls som en spaniel ska göra men jag täcker ju 90% av alla mina jaktbehov med två spaniels så jag kommer aldrig att klaga!

I dag blev det lite §3 jakt eftersom skatungarna hade lämnat boet i trädgården och nu fick det vara slut på äggtjuvandet… Några snabba apporter och sen var det klart! Visst var hon lite väl het på gröten men hon har ju inte fått jagat på väldigt länge å andra sidan 😉

Grattis Nova till din andra födelsedag och så hoppas vi att du har lugnat ner dig lite till din tredje födelsedag i alla fall! Snart är det säsong och då får du driva rådjur, hare och räv igen som du älskar och jag skall försöka fixa så många långa och jobbiga jakter som jag kan till dig så du får jobba ordentligt!

Nova jakt

Nova

Sitter vid dörr

 

 

Author: politisktinkorrektpappa

Share This Post On

1 Comment

  1. De springer ju helat tiden och det slutar inte förrän man blåser då sitter de och tittar på en i förväntan på ett nytt uppdrag, ett löpband så kan man lösa världens energiproblem.

    Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.